Зміст: [Показати]

Почнемо з цього

Шановні користувачі,самостійна реєстрація користувачів на цьому ресурсі не передбачена.

Для входу на сайт зареєстрованому користувачу необхідно ввести логін і пароль у форму входу (верхній правий кут).

Рівні доступу
  • Не зареєстрований користувач може лише переглядати зміст публічних стрінок.
  • Користувач (особа, зареєстрована в системі) може переглядати робочі матеріали, додавати статті та редагувати власні записи.
  • Автор (спеціальний статус користувача, присвоюється адміністратором) має додаткові можливості в системі: доступ до меню, компонентів і об'єктів, не доступних користувачу. Клацніть на посиланні «Автор:» та ознайомтесь із даними про нього та його публікаціями розгорнувши вкладку «Статті» під карткою «Контакт» (для прикладу оберіть будь-кого з переліку контактів.
  • Адміністратор (координатор Web-проекту) визначає рівні доступу інших користувачів та координує внесення даних в систему.
Картографія

Робота з картографічними модулями — інтуїтивно зрозуміла й не потребує додаткових зусиль для активного використання. По кожному із компонентів системи є довідка та елемент контролю на випадок, якщо користувач пропустив якийсь із атрибутів при внесенні даних.

Примітка: поля — назви яких відмічені зірочкою (*) - обов'язкові для запису, тобто мають бути заповнені - містити дані.

Користувач системи може редагувати лише власні записи, тобто лише ті, які він особисто вніс в систему. Редагувати чи видалити записи зроблені іншими користувачами — не можливо.

Візуалізація результатів

Перейдіть на закладку «Журнал реєстрації і карта відбору зразків» у верхньому меню, клацніть по «Map», понад таблицею журналу зареєстрованих зразків (праворуч) і змінюючи масштаб (прокручуванням коліщатка миші чи натискаючи «+» чи «–» на карті зверху праворуч) та шари карти (ромбик зверху праворуч) підберіть потрібний Вам формат візуалізації об’єктів.

Наступний крок – це робота з фільтром (3 полоси над картою ліворуч) змінюючи параметри «Location» та «Distribution» для візуалізації показників, отримайте аналіз.

Технічна підтримка

В разі необхідності технічної допомоги встановіть, будь-ласка, програму віддаленого доступу та підтримки за допомогою Інтернет - TeamViewer (http://download.teamviewer.com/download/TeamViewerQS_uk.exe.

  • Запустіть її після завантаження (TeamViewerQS_uk.exe - виконати).
  • Після встановлення програма згенерує код ID і 4-значний пароль.
  • Зателефонуйте: +380664000807 - координатору проекту та назвіть ці цифри і Вам допоможуть (не турбуйтеся - це абсолютно безпечно).
На верх